Космічні фантазії - 2017. Знову наші учні серед найкращіх в області

В центрі «Грані» ( м. Запоріжжя ) з 12 грудня 2016 року по 28 лютого 2017 року проведено обласний етап Всеукраїнського гуманітарного конкурсу-виставки «Космічні фантазії».
У конкурсі, що проводився за п’ятьма номінаціями: література та журналістика; філософія та історія; образотворче мистецтво; декоративно-ужиткове мистецтво; музичне мистецтво, брали участь діти віком від 8 до 16 років.
Дуже приємно, що три роботи наших учнів було відібрано на обласний етап. Це роботи: Петренко Владислава учня 2 класу - , Ткаченко Романа, учня 7 класу -" Людина і Всесвіт" ( техніка "стрінг - арт" ), Білоус Вікторії і Кривошеєнко Вікторії - настільна гра " Дослідники Сонця ".
Журі обласного конкурсу відзначило високий рівень виконання робіт, їх відповідність технічним, естетичним та експозиційним вимогам.
Вісім робіт від нашого району отримали найбільшу відзнаку на цьому конкурсі. Тому дуже почесно, що дві наші роботи є серед цих переможців .
Молодша підгрупа (8-12 років). Дипломом І ступеня нагороджується Ткаченко Роман ( 2004 р. н. ) "декоративно - ужиткове мистецтво"( ДУМ ) "Людина і Всесвіт".Керівник - Тищенко Олена Петрівна./Files/photogallery/1238/IMG_20161201_094253.jpg
Старша підгрупа (13-16 років). Дипломами І ступеня нагороджуються Білоус Вікторія( 2002 р.н.) і Кривошеєнко Вікторія ( 2003 р.н. ) " декоративно - ужиткове мистецтво" ( ДУМ ) - настільна гра " Дослідники СОНЦЯ ". Керівник - Алєксєнцева Любов Миколаївна.

Так тримати ! Космічних Вам успіхів !

Фотозвіт конкурсу
Сферична панорама виставки
Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.