Лінійка до Дня рідної мови "Чарівний, навік коштовний скарб"

21-го лютого всі народи Землі відзначають Міжнародний день рідної мови. За недовгий час свого існування воно вже стало традиційним, адже це один з тих днів, коли кожен має змогу відчути себе частиною свого великого народу.
В Україні цей день відзначається з 2002 року, коли з метою зміцнення державотворчої функції української мови, сприяння вільному розвитку і використанню російської, інших мов національних меншин України Президент України підписав відповідне розпорядження про відзначення Міжнародного дня рідної мови.
Тому саме в цей день у школі традиційно проводилася тематична лінійка «Чарівний, навік коштовний скарб», яку підготували учні 8 класу.
Метою заходу були поставлені завдання сприяння мовній різноманітності світу і стимулювання вивчення іноземних мов населенням різних країн, поглиблення знання учнів про Міжнародний день рідної мови та, зокрема, про українську мову; показ багатства, мелодійності та краси рідної мови; виховання поваги до мов народів світу та любові до рідної мови, прагнення її вивчати.
Мовами національностей, народностей та етнічних спільнот, що проживають на території України, привітали учасники заходу глядачів, у міні виставі розповіли «Легенду про українську пісню», співали пісні про Україну та рідну мову

Фотозвіт лінійки "Чарівний, навік коштовний скарб"

Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.