Формуємо підприємливість та фінансову грамотність

В рамках діяльності громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!», Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» #DOBRE, в Гуляйпільській міській громаді був проведений креативний онлайн-урок з бюджетної грамотності для учнів старших класів. Під час цього заходу учні школи не тільки отримали корисну інформацію про те, як формується та використовується бюджет їх громади, а ще й мали можливість поспілкуватись з управлінцями, а саме: з міським головою Сергієм Ярмаком, начальником управління фінансів Людмилою Савченко та начальником відділу освіти, молоді та спорту Віктором Науменком, який запрошував учнів активно долучатися до підготовки проектів до Бюджету громади.

Елла Петренко, експертка громадського партнерства "За прозорі місцеві бюджети!", цікаво, змістовно, зрозуміло розповіла про міський бюджет нашої громади та провела онлайн – вікторину з використанням сервісу Kahoot, відповіді на яку містилися у буклеті "Бюджет для громадян 2021".

З цим буклетом старшокласники ознайомилися напередодні заходу, оскільки працівники школи мали можливість поспілкуватися з міським головою Сергієм Ярмаком, який разом з фахівцями проводив виїзний прийом у селі Темирівка, і отримати декілька примірників для свого закладу.

Онлайн-урок сподобався учням нашої школи. А Kahoot-вікторина викликала хвилю позитивних емоцій, оскільки Чарушина Лідія з першого питання вікторини захопила лідерство і стала переможницею. З чим ми її і вітаємо.

Сподіваємося, що захід буде спонукати нашу молодь до активності в формуванні бюджету громади та сприятиме формуванню громадянської свідомості.

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.