Повернутися до звичайного режиму

Учні школи долучилися до патріотичної благодійної акції «З любов’ю до Героя»

У грудні Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді проводив Обласну патріотичну благодійну акцію «З любов’ю до Героя» в рамках Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая».

Акція проводилася з метою національно-патріотичного і громадянського виховання дітей та учнівської молоді, дбайливого ставлення до природної та культурної спадщини рідного краю та духовних надбань українського народу, реалізації творчих задумів дітей та молоді.

Наша школа також стала учасницею акції. Учні школи разом зі своїми педагогами і батьками підготували в номінаціях «декоративно-ужиткове мистецтво» і «образотворче мистецтво» вироби у вигляді новорічних та різдвяних оберегів (янголів, новорічний віночок, мотанка, новорічна кулька, вітальна листівка ).

Діти вклали в поробки своє уміння і частинку своєї душі. Роботи дітей будуть відправлені у військові частини, щоб захисники України відчули, що про них пам’ятають і постійно підтримують. Дитячі подарунки допоможуть військовим відчути святковий настрій, позитивні емоції, радість, згадати рідну домівку.

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.