Новий комп'ютерний клас вже в нашій школі

Блиск дитячих очей,захоплення та неймовірна радість. УТемирівськомузакладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Гуляйпільської міської ради з’явилася сучасна комп’ютерна техніка. За кошти освітньої субвенції на суму 88000 грн. придбано вісім комплектів комп’ютерів (сім учнівських + один для вчителя), оснащених ліцензійним програмним забезпеченням, у повній комплектації з веб-камерами та навушниками, а також маршрутизатор, комутатор та мережеві фільтри.Це все підтримка освітньої галузі і вкладення інвестицій у майбутнє дітей.

Сучасні діти – майбутнє нашої країни. Вони допитливі, енергійні, творчі, прагнуть здивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. З новою комп’ютерною технікою наш навчальний заклад робить іще один крок уперед, стає сучаснішим і прогресивнішим. Все це стало можливим завдяки зусиллям голови міської ради Єрмака Сергія Олександровича, начальника відділу освіти та спорту Науменко Віктора Павловича. Бо в громаді є розуміння, щошкола сьогодні – це центр освітнього простору району, і необхідно змінювати обличчя кожної школи. Керівництвогромадиприкладає максимум зусиль, щоб школа відповідала сучасним вимогам і кожна сільська дитинамала рівний доступ до якісної освіти.

Комп’ютерне обладнання лаконічно вписалося в сучасне освітнє середовище Темирівськогокомп’ютерного класу. Оскількиоднією зі складових Нової української школи є створення сучасного освітнього простору, що передбачає оновлення класів на принципах енергоефективності, мотивувального та креативного дизайну, тому в класній кімнаті (силами батьків) бувзробленийсучасний ремонт, придбані жалюзі, проведене нове освітлення. Все це стало можливим завдяки плідній співпраці Денисенко Ірини Вікторівнистарости с.Темирівкиіфінансової підтримки приватного підприємства «МИР» та його директора Чуб Олександра Григоровича (нині покійного). Здійснилася мрія Олександра Григоровича і Темирівська ЗОШ нарешті має сучасний комп’ютерний клас. Світла пам'ять Чуб О.Г.. Ваші добрі справи з вдячністю будуть згадувати учні, батьки та вчителі нашої школи. А з приватним підприємством «МИР» ми сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Слова вдячності хочеться висловити новостворенійКУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гуляйпільської міської ради на чолі з його директоромПузан Наталією Яківною, а особливо його консультанту Бодні Ірині Василівні за високопрофесійний супровід з питань інформатизації та самовідданість у вирішенні питань комп’ютерної підтримки.

Директор навчального закладу Морозов М.О., вчителі, учні та батьки щиро вдячні за такий чудовий подарунок на передодні Нового Року і сподіваються, що нові (хочеться вірити на новорічне диво) мультимедійна дошка з проектором та принтер в майбутньому достойно займуть свої місця в сучасному комп’ютерному класі. Адже саме звідси йдуть всі сучасні знання, саме тут формується база подальших успіхів наших дітей, їхнє майбутнє професійне становлення.

Всім хто подарував це новорічне диво ми бажаємо нехай весь наступний рік ви будите в оточенні виключно доброзичливих і позитивних людей, які люблять свою справу. Нехай у вашому житті завжди буде місце любові і новим звершенням!

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.